Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Vandaag, woensdag 18 augustus, veel gasten

Vandaag, woensdag 18 augustus, hebben we heel veel gasten op bezoek.
Ca.70 golfers van Zwolle komen op onze baan spelen en blijven daarna in de brasserie eten. Dit is ongeveer al een jaar geleden afgesproken. Tussen 15 uur en 15.30 zullen de eersten van hen binnen komen. Rond 18.30 zullen ze aan tafel gaan.
Vanwege dit grote aantal en de nog steeds geldende coronaregels zijn we helaas genoodzaakt de Brasserie vanaf ca 15:00 uur te sluiten voor leden.
Bij het plannen van de wedstrijden voor onze leden hebben we er niet aan gedacht dat dit voor de scramble-wedstrijd van aanstaande woensdagmiddag mogelijk een probleem zou kunnen geven wanneer in het clubhuis de ene wedstrijd start terwijl de andere groep binnenkomt.

Helaas moeten we dus het besluit nemen het brasseriegedeelte van het clubhuis voor leden te sluiten. Wel kunnen leden gebruik maken van het terras dat we, mocht het nodig zijn, kunnen uitbreiden met een paar extra zitplaatsen. En eventueel kunnen leden gebruikmaken van de bestuurskamer en de kamer van Arie om na afloop van de scramble-wedstrijd een drankje te gebruiken.
Er zal zowel op het terras als in deze twee ruimtes bediend worden.
Nogmaals excuus voor dit onvoorziene ongemak.

16-08-2021
Het bestuur