Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Midzomer Scramble Carrousel competitie

Op woensdag 21 juli 2021 werd alweer de tweede Midzomer Scramble Carrousel gehouden.

De wedstrijd die speciaal gericht is op de nieuwe leden, de hogere handicappers en leden die door de week geen wedstrijden kunnen spelen, wordt in een tweebal scramble onder het motto; “speel eens met een ander” georganiseerd. Individuele teams worden door de wedstrijdleiding samengesteld zodat men zoveel mogelijk met andere spelers door de baan kan lopen.

De wedstrijd werd ook dit keer weer gespeeld onder perfecte weersomstandigheden bij een temperatuur van boven de 20 graden en weinig wind. Ook na de wedstrijd was het goed toeven op het goed gevulde terras waar het tot de late uurtjes nog erg gezellig was.

Ook bij deze wedstrijd konden wij weer nieuwe leden en de hogere handicappers verwelkomen maar ook de kersverse Pro Ian Goddard en Richard Paul waren van de partij. Door de goede omstandigheden werd er erg goed gescoord. De winnaars Henk Moek en Erik Wilms lieten op de Boerveen lus zelfs een Netto score van 31 noteren. De dames Ciska Kelholt en Annette Meijer wonnen op de Hondsrug lus met een score van 33.  Marcel Vervest en Richard Paul wisten op Hondsrug 7 een eagle te scoren.

Wederom was dit weer een zeer geslaagde Midzomer Scramble Carrousel die deze zomer nog 2 keer georganiseerd wordt. Spelers met de hoogste overall score uit 3 van de 4 wedstrijden, komen op 18 augustus nog eens in aanmerking voor de extra prijzen.

Door de vele positieve reacties van de deelnemers is het zaak om je snel voor de overige wedstrijden in te schrijven, want vol is vol. Deze worden gehouden op 4 en 18 augustus.

Wedstrijd uitslag 21 juli 2021, Boerveen:

1 – 31.1 – Erik Wilms en Henk Moek
2 – 33.4 – Ian Goddard en Rudy van der Veen
3 – 34.3 – Minke Gijselman-Lub en Harjan Sikkema

Wedstrijd uitslag Hondsrug:

1 – 32.7 – Ciska Kelholt-Sterringa en Annette Meijer-Abeln
2 – 32.8 – Noëlle Zweers en Estelle Meima
3 – 33.4 – Richard Paul en Marcel Vervest

Tot woensdag 4 augustus 2021,

 

Herman Zant.