Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Midzomer Scramble Carrousel

De Semslanden organiseert voor deze zomer vier speciale zomeravondwedstrijden op de woensdagavond. Deze wedstrijd is open voor alle leden, maar is speciaal gericht op de nieuwe leden, de hogere handicapppers en leden die door de week geen wedstrijden kunnen spelen.  Het format is een tweebal scramble Dubbel Par +1 onder het motto; “speel eens met een ander”. Men schrijft zich individueel in en de wedstrijdleiding stelt de teams samen waarbij men telkens met een andere speler wordt ingedeeld.

  • Spelvorm; 9 holes Shotgun, tweebal Scramble Dubbel Par +1.
  • Handicapverrekening; Ja, Non-Qualifying
  • Starttijd; 18.00 uur
  • Max. deelnemers; 72
  • Speeldata; 7, en 21 juli 4 en 18 augustus

Inschrijven is individueel en de wedstrijdleiding stelt de teams samen en houdt rekening met handicaps.

Voor de mensen die niet bekend zijn met Scramble; Alle spelers slaan af op elke hole en kiezen daarna welke bal het beste ligt. De andere bal worden opgepakt en gedropt binnen 1 stoklengte van die beste bal. Op die plek maken beide spelers weer een slag. Dan wordt opnieuw de best bal gekozen en de andere bal opnieuw binnen 1 stoklengte van die beste bal gedropt. Wordt een bal gekozen die in de rough ligt of in een hindernis, dan moet de andere bal daar ook vanuit worden gespeeld. Ook op de green wordt telkens de best bal gekozen en de andere bal wordt daarbij geplaatst.

Het belooft een mooie zomer te worden, dus snel inschrijven.

Namens de wedstrijdleiding:
Nol Muller, Gerwin Schaafsma en Herman Zant.