Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Handicart wedstrijd 4 juli a.s.

 

Beste Semslanders,

Al vroeg in dit jaar in de laatste week van januari werd ik, als consul van de stichting handicart, benaderd door de voorzitter van de WeCo met de vraag of het in de bedoeling lag om dit jaar weer een wedstrijd op onze baan te organiseren met als doel fondswerving voor de Stichting die, zoals jullie allemaal wel weten, zich ten doel stelt om aan een zo groot mogelijk aantal golfers ook bij afnemende fysieke mogelijkheden in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen.

Door de bekende groene handicarts ter beschikking te stellen aan die golfers die onvoldoende lang kunnen staan en/of lopen voorziet de Stichting in een groeiende behoefte niet alleen op onze baan maar door heel Nederland.

Om deze missie te kunnen volhouden is de Stichting aangewezen op de pashouders, de gebruikers, maar ook donateurs kunnen een bijdrage leveren waardoor zij de mogelijkheden voor anderen vergroten.

Op veel in Nederland wordt jaarlijks een handicart wedstrijd gehouden met als doel voor alle deelnemers een gezellig sportmoment waarop aandacht aan de stichting handicart wordt gegeven maar ook leuke prijzen gewonnen kunnen worden en daarnaast kan de consul van de gelegenheid gebruik maken om zich in te zetten voor de fondswerving.

Vorig jaar moesten we gelegenheid voorbij laten gaan, maar dit jaar kan het weer en ik hoop en verwacht dan ook veel inschrijvingen te zien voor deze unieke gelegenheid dit jaar op 4 juli.

De WeCo zal nog een eindoordeel geven over de mogelijkheden binnen het Coronaprotocol, maar sinds de persconferentie van afgelopen vrijdag is het duidelijk dat er niet veel beperkingen geldend zullen zijn.

Het belooft dan ook een mooi, sportieve en hopelijk lucratieve dag te worden waarbij ik een groot aantal van u aan de start hoop te zien.

Inschrijven gaat zoals altijd via de wedstrijd zoals aangekondigd in de wedstrijdkalender, geheel digitaal te regelen maar op de dag zelf zo veel mogelijk weer ouderwets normaal met een echte wedstrijdleiding achter de balie, met Mulligans die gekocht kunnen worden, met gewoon weer een prijsuitreiking en dit jaar geen veiling van Greenfee vouchers maar een rad van Fortuin waarin ook leuke prijzen te winnen zijn.

Tot ziens op 4 juli en blijf de mededelingen in de wedstrijdkalender en op de site volgen zodat een ieder volledig geïnformeerd is

Jan Roukema, consul Handicart