Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Opheffen coronaregels in de baan

Baanbulletin mei 2021

In de afgelopen bestuursvergadering is besloten de coronaregels in de baan te beëindigen conform het advies van de NGF. Dat houdt in dat de vlag weer uit de hole gehaald mag worden en dat de tijdelijke plaatsingsregel in de bunker niet meer geldt. In de bunkers liggen nu weer harken en u wordt allemaal vriendelijk verzocht de bunkers aan te harken als u erin ligt. Het plaatsen is niet meer toegestaan. Het spelen uit een bunker moet nu weer zoals de regels voorschrijven gebeuren. Spelen zoals hij ligt en niet grounden. De vlag mag weer, indien de speler dat wil, uit de cup gehaald worden of indien dat gewenst is in de hole blijven staan. De PVC-ring is verwijderd.

Start aanleg toilet nabij green Hondsrug 7

Aanstaande woensdag wordt er door de greenkepers een begin gemaakt met de aanleg van een toiletvoorziening rechts van de schuilhut achter de green van Hondsrug 7.Er wordt met een kettinggraver een waterleiding en elektrokabel gelegd van de schuilhut bij de teebox van Hondsrug 7 via Hondsrug 6 naar de plek waar de toilet wordt geplaatst. De werkzaamheden duren maximaal 2 dagen en zijn na donderdag klaar. De toilet zelf wordt na de zomer aangelegd.

Mogelijk zult u met spelen enige hinder ondervinden. Bij de werkzaamheden kunnen de twee holes op de Hondsrug tijdelijk ingekort worden. Eerst Hondsrug 7 en daarna Hondsrug 6. U heeft dan mogelijk op een ander plek een teebox en de Hondsruglus  is dan tijdelijk mogelijk niet qualifying U wordt daarover in de vitrines geïnformeerd.

Arie Wiechertjes

Karst Hoogsteen