Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Creatieve Competitie Zondag Damesteam 1 en 2.

Wie had ooit gedacht dat de golfcompetitie in 2020 én 2021 niet zou doorgaan. Dit was een grote teleurstelling voor de dames in beide teams.
Na alle trainingen te hebben gevolgd waren wij er klaar voor.

Dus met wat creativiteit hebben wij een onderlinge competitie gespeeld op de speeldagen die al vastgelegd waren door de NGF. De eerste zondag op de DGCC in Assen,
de tweede, derde en vierde zondag thuis op de Semslanden. Wij speelden verschillende spelvormen, matchplay, Amerikaantje en Regenboog texas scramble.
De laatste zondag 2 mei sloten wij onze competitie af op de NNGC in Glimmen.

Alle zondagen hebben wij alle vormen van weer gehad, behalve rokjesdag! In Glimmen was het ook heerlijk om een winterbroek en thermohemd te dragen.
Deze laatste zondag gingen wij onze competitie afronden met strokeplay dubbel par +1. Wij hadden het als flights erg gezellig in de baan en eindigden met passende scores, de een wat beter dan de ander.
Voor deze dag hadden wij een bokaal voor de individueel best scorende speler en een wisselbokaal voor het team dat gemiddeld het best gescoord had.
De individueel best scorende was Miranda van Guldener  met 74 netto en Team 2 had gemiddeld de laagste score met 79,8 netto. Gefeliciteerd dames!

De prijsuitreiking vond plaats op het geopende terras van de golfbaan in Glimmen. Onder het genot van een drankje een warme borrelhap en onder parasols om ons droog te houden en heerlijke fleecekleden om ons warm te houden. Deze bijzondere dag hebben wij met een overheerlijke warme saté met verse atjar en warme patat op het terras afgesloten. Een dag om niet snel te vergeten!

Als volgend jaar de NGF competitie wel doorgaat, gaan wij sowieso ook weer 1 dag samen competitie spelen. Wij vonden dit eigenlijk toch wel gezelliger.

Iedereen bedankt die op welke manier dan ook ervoor gezorgd heeft dat dit mogelijk en gezellig was.

Team 1: Laura Ann, Catharina, Renee, Greta, Threa, Annette en Germa
Team 2: Ciska, Karin, Nita, Ingrid, Lita, Liesbeth, Marie José en Miranda