Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Flights 2 x 2 spelers

Na overleg met de gemeente en naar aanleiding van de verruimingen van landelijke maatregelen is het met ingang van dinsdag 9 maart mogelijk om met flights van 2×2 spelers te spelen. 2 +1 speler mag natuurlijk ook. Concreet betekent dit dat er maximaal 4 spelers tegelijk mogen spelen maar wel in groepjes van 2 en dus ook afslaan en spelen in groepjes van 2 en onderweg niet mengen. Voor eventuele controle moet dit ook zichtbaar zijn.
Vanaf 9 maart zijn greenfee spelers ook weer toegestaan. Reserveren blijft in alle gevallen nodig.

Voor de duidelijkheid even aan paar zaken op een rij:
• de algemene regels zoals bij verkoudheid, koorts e.d. thuis blijven en niet komen spelen blijft natuurlijk.
• verder blijven alle coronaregels zoals 1,5 m afstand houden, handen wassen, de vlag laten staan e.d. ook ongewijzigd van kracht.
• vooraf reserveren blijft ook van toepassing
• groepjes van maximaal 2 personen blijft ook van kracht.
• Nieuw is dat met directe ingang flights van 2 groepjes van 2 (maximaal 4 personen dus) op minimaal 1,5 m afstand van elkaar zijn toegestaan. Afslaan en uitholen ook per groepje van 2. Groepjes mogen onderweg niet mixen, moeten ook als groepje herkenbaar blijven.
• Met ingang van 16 maart zijn flights van 4 personen weer zijn toegestaan.
• Zodra de horeca het terras weer open mag hebben zijn de inlopen ook weer toegestaan.
• de huidige reserveringen blijven bestaan en kunnen aangevuld worden. Vergeet niet dat je dan een andere reservering mogelijk eerst moet opheffen.

Wij zijn blij met de verruimingen en tegelijk ook voorzichtig. Laten we om elkaar denken. Als er vragen of onduidelijkheden zijn dan kunnen jullie terecht bij het secretariaat. En denk vooral aan het houden van afstand ook bij het clubhuis bij een kopje koffie. We rekenen op jullie medewerking en wensen jullie allemaal veel golfplezier.

Namens het bestuur
Jan Legters
secretaris