Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Eénballen samengevoegd

Wij krijgen veel reacties van teleurgestelde leden die graag een tijd willen reserveren om te spelen maar vaak worden geconfronteerd met een te vol reserveringssysteem.
Daar willen we graag een efficiëntieslag in maken en dat gaan we doen door flights met 1 speler samen te voegen tot flights van 2 spelers.
Dit gaat in per maandag 1 maart 2021.

Om dit alles te kunnen laten slagen hebben wij natuurlijk jullie medewerking nodig. En het kan ook best wel leuk zijn om eens te spelen met iemand waarmee je nog nooit hebt gespeeld.
Omdat deze aanpak van belang is voor alle leden gaan we er vanuit dat we die medewerking van jullie ook krijgen. En zolang de corona aanpassingen van ons vraagt, is dat hier helaas ook zo.

Hoe gaat dit in zijn werk. Zo ruim mogelijk van te voren bekijkt het secretariaat het overzicht van de reserveringen en voegt dan de enkele reserveringen samen tot een flight van 2 spelers. Die spelers krijgen daar vroegtijdig bericht van zodat zij weten dat er aanpassingen zijn. Dat kan dus ook inhouden dat de tijd waarop je had willen spelen ook wat aangepast wordt.
En het advies blijft om altijd eerst even op de site en naar je reservering te kijken voordat je van huis gaat.

Ook zijn er klachten over leden die meerdere tijden voor 1 speler reserveren en dan toch met 2 spelers gaan lopen. Dat is niet de bedoeling en ook niet echt sociaal naar andere leden maar met ingang van maandag kan dat dus niet meer.

Als er nog vragen zijn dan kan het secretariaat jullie vast wel helpen. Wij wensen jullie heel veel speelplezier.

Namens het bestuur,

Jan Legters
Secretaris.