Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Nieuws voor jeugdleden

De jeugdcommissie is druk met de voorbereidingen van de jeugdtrainingen en wedstrijden in 2021. Hier vind je een stand van zaken.

 Start en afsluiting seizoen

Op zondag 21 maart 2021 starten we de jeugdtrainingen rond 10.15 uur met de Rydercup. Tijdens deze wedstrijd spelen de jeugdleden tegen hun ouders, de jeugdcoaches en pro’s. Op 14 november sluiten we de trainingen weer af met een Rydercup vanaf 13.00 uur. Meer informatie volgt later via de Whatsapp-groepen.

Data rabbits

Op verschillende zondagen in 2021 organiseren we rabbits voor onze jeugd. De jonge spelers spelen dan een aangepaste Par-3 baan na de lessen op zondag: 25 april, 13 juni, 29 augustus en 3 oktober (finale). De data voor de oudere spelers op de grote baan volgen nog. Rabbits zijn 9 holes wedstrijden.

Planning

Naast de rabbits zijn we bezig met onder andere de organisatie van een greenkeeper’s dag. Hierbij mogen jeugdleden meelopen met de greenkeeper. Ook overleggen we met andere golfclubs in het Noorden over gezamenlijke wedstrijden, de Noordelijke Jeugd Golf Tour (NJGT). Zodra de planning voor deze activiteiten vaststaat, worden de (ouders van) jeugdleden geïnformeerd.

Jeugd golfdag 26 juni

Noteer alvast zaterdag 26 juni in je agenda. Deze dag is speciaal voor de jeugdleden en wordt afgesloten met een BBQ.

Geen golfclinic op 29 december

De golfclinic voor potentiële jeugdleden op 29 december aanstaande is wegens corona uitgesteld. Zodra het weer kan, plannen we een nieuwe datum in. We stellen het dan op prijs als je familie, kennissen en vrienden hiervan op de hoogte brengt. Voor diegenen die onze app doorgestuurd hebben, hartelijk dank daarvoor.

Wij wensen al onze jeugdleden en hun familie fijne en sportieve feestdagen.

De jeugdcommissie

Dennis van Krimpen

Saskia van Bruinessen

Miranda Hollander

Thole Prenger

Xander van Hal