Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

WeCo komt met uitgebreid winterprogramma

In verband met de beperkingen in deze coronaperiode heeft de WeCo gezocht naar een alternatief doch aantrekkelijk wedstrijdprogramma voor komende maanden. Dit jaar geen stamppot maar tapas en geen Four Ball Better Ball maar Greensome.

Omdat bij een shotgunstart te veel mensen tegelijk samenkomen is gekozen om achter elkaar te starten. Bij binnenkomst worden per flight heerlijke tapas uitgeserveerd en na afloop vindt een beperkte prijsuitreiking plaats.

Waarom is gekozen voor Greensome? Bij Four Ball Better Ball is het niet mogelijk om de scores na afloop van de wedstrijd op de smartphone in te voeren, maar bij Greensome is dit namelijk geen probleem. Een tweede voordeel is dat de competitieteams dit format alvast kunnen gebruiken als voorbereiding op de competitie.

Voor wie nog niet bekend is met Greensome; beide spelers slaan op elke hole af en bepalen vervolgens met welke bal zij de hole uitspelen. De spelers wiens bal niet is gekozen, slaat de tweede slag en vervolgens slaan de spelers om beurten. We spelen met een maximale score van dubbel par.

Speeldata:

Op de volgende zaterdagen 18 holes: 7-11, 5-12, 16-1, 13-2 en 13-3.

Op de volgende zondagen 18 holes: 8-11, 6-12, 17-1, 14-2 en 14-3.

Op de volgende zondagen 9 holes: 22-11, 20-12, 31-1, 28-2 en 28-3.

Om te zorgen dat zo veel mogelijk spelers kunnen meedoen, is het de bedoeling dat u maar één keer per weekend meedoet.

 

Daarnaast worden op Drieveld ook nog vijf wedstrijden georganiseerd, waarbij ook na afloop tapas worden geserveerd. Hier is het format 18 holes Individueel Netto Strokeplay, dubbel par plus een. Nieuw dit seizoen is de strijd om het bruto kampioenschap.

Op de volgende zaterdagen wordt op Drieveld gespeeld: 14-11, 12-12, 23-1, 27-2 en 27-3.

 

De inschrijving is geopend!