Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Coronaregels 13 oktober

1.  GEBRUIK ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN JE VERSTAND
2. Houdt altijd en overal 1,5 meter afstand van elkaar tenzij je tot 1 en hetzelfde huishouden behoort.
3. Was of ontsmet regelmatig je handen en eventuele oppervlakken waarmee je contact gemaakt hebt, Maak gebruik van de reinigings- en ontsmettingsmiddelen die je op diverse plekken op ons         terrein vinden kunt, houd je dus aan de hygiëne voorschriften.
4. Hoest in je elleboogsplooi.
5. Ga niet naar de golfbaan als je koorts (38+ GRADEN CELSIUS) hebt of andere verschijnselen van COVID 19, maar laat je testen.
6. Ga niet naar de golfbaan indien een lid van je huishouden koorts ( 38 +) of een van de andere symptomen van COVID 19 heeft.
7. Draag in de publieke ruimte, in het clubhuis of de tent, een mondkapje.
8. Vermijdt drukte, ga dus niet na een rondje golfen langdurig napraten, ga gewoon weer naar huis en als je toch nog even bij elkaar wilt zitten of staan houd je dan aan de maximum groepsgrootte     van 4 personen en de 1,5 meter regel en omdat de eet en drinkgelegenheden gesloten zijn is het ook niet de bedoeling dat u zelf consumpties meeneemt om later in gezelschap te gaan nuttigen
9. De kleedkamers en douches zijn tot nader bericht gesloten.
10. De Horeca blijft tot nader bericht gesloten.
11. De looplijnen rondom en in het clubhuis zijn weer aangepast, de ingang is opnieuw aan de zijde Nieuwe Dijk en de uitgang via de tent.
12. Volg steeds de aanwijzingen van het personeel van de club, de horeca en de golfshop op.