Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

NG Bring Your Friend

Afgelopen donderdag was het zover; de NG Bring your Friend ‘wedstrijd’.
Een mooie avond om je vrienden kennis te laten maken met golf.
Krijgen ze gelijk een beeld waarom jij elk weekend op de baan te vinden bent!

De wedstrijd was vol, en we konden door de Corona maatregelen helaas niet meer deelnemers accepteren. Iedereen was keurig op tijd zodat er na een korte uitleg en benadrukking van de Corona-regels gestart kon worden. Er werd in teams van 4 gespeeld, waarbij meestal 2 leden en 2 vrienden speelden. 1 lid werd aangesteld als captain en die kon er op toezien dat de regels en etiketten werden nageleefd.

We speelden een: Rainbow Texas Scramble Shotgun Strokeplay!
Door deze spelvorm kon een ieder inzicht krijgen hoe het is om van verschillende tee-boxen te spelen. Daarnaast kon ieder teamlid zo zijn bijdrage leveren aan het team. In de teams zaten grote verschillen qua speelsterkte. Aangezien dit een ‘wedstrijd’ was ter kennismaking en plezier, speelde dit verder geen echte rol. Er werd dan ook veel gelachen en vaak gejuicht nadat er met regelmaat een birdie viel en er werden zelfs een aantal eagles(!) gescoord.

Bij binnenkomst op het terras was de zon al onder. De laatste flights kwamen om 21:30uur binnen en er werd snel aan de prijsuitreiking begonnen. De organisatie had enkele prijzen beschikbaar weten te stellen voor de top 3 en een aanmoedigings- poedelprijs.
Voor de mensen die voor het eerst mee deden was er een Goodie-bag samengesteld door de Hospitality manager. Een leuke herinnering aan een gezellige avond en de nodige informatie over het spelen bij De Semslanden. Uit het deelnemersveld kwamen meteen al enthousiaste berichten over het lid worden bij De Semslanden.

De Scores:
1: 31 slagen Theo Bos / Anton Bos / Benjamin Paul / Peter de Vries
2: 33 slagen Herman Zant / Bastiaan Welbergen / Erwin Jalving / Rick van der Meer
3: 35 slagen Mak Drenth / Nisha van der Meer / Tonnie Boon / Nel Boon

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond en wil via deze weg dan ook alle deelnemers bedanken. Een speciaal woord van dank ook voor de sponsoren die deze avond mede tot een succes hebben gemaakt:
Hospitality De Semslanden
Golfstore De Semslanden
Brasserie De Semslanden
Ristorante Dolce Vita, Stadskanaal
Delicamondo, Stadskanaal