Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Verruiming reserveringsprotocol

Na een tweetal maanden naar tevredenheid gewerkt te hebben met het starttijdenprotocol is het bestuur van mening dat het verruimd kan worden.

Vanaf dinsdag 4 augustus 2020 zullen de regels voor het reserveren in E-Golf4U als volgt worden aangepast:

1) Er kan 7 dagen van tevoren een starttijd worden gereserveerd.

2) Vierballen blijft toegestaan met de afspraak van doorlaten.

3) Per flight wordt een maximale totale handicap toegestaan van 108 (2 keer handicap 54 of 3 keer handicap 36 of 4 keer 27 of andere combinaties met een maximum van 108 samen).

4) De tijd tussen 2 flights blijft vooralsnog 10 minuten.

5) In een voortschrijdende periode van 7 dagen kan maximaal 3 keer worden gereserveerd. Dit staat los van inloop- en/of wedstrijddeelname.

6) Zodra u weet dat u geen gebruik zal maken van uw reservering, verwachten wij van u dat u zich uitschrijft. Hiermee voorkomt u het blokkeren van starttijden voor andere leden.

Voorbeeld:

Stel het is vandaag zondag. U kunt dan van maandag tot en met zondag 3 keer reserveren. Binnen deze periode reserveert u bijvoorbeeld voor maandag, woensdag en vrijdag.

Een dag later op maandag kunt u van dinsdag tot en met de volgende maandag weer een keer reserveren naast de woensdag en vrijdag die U al had staan en kunt dan bijvoorbeeld donderdag of zaterdag reserveren.

Op deze wijze kunt u meer spelen dan de maximaal 3 keer per 7 dagen. U kunt echter niet meer dan 3 keer in het reserveringssysteem staan in de genoemde 7 dagen.

We hopen met deze verruiming dat de leden makkelijker kunnen reserveren op voor hen geschikte momenten.

Het bestuur