Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Boerveen-8 weer open

Ingebruikname Boerveen 8 op woensdag 29-7-2020

Op woensdag 29 juli aanstaande zal Boerveen-8 weer normaal in gebruik worden genomen. De ingezaaide fairway is dan sterk genoeg en de teeboxen op de Boerveenlus worden dan weer op hun normale stand van voor de renovatie gezet. Wel wordt U gevraagd de fairway zoveel mogelijk te ontzien. De ingezaaide nieuwe teeboxen zijn nog niet klaar. Vandaar dat de gele, blauwe, rode en oranje teeboxen tijdelijk ernaast worden gezet.

De hole wordt weer zoveel mogelijk gespeeld op de lengtes van voor de renovatie dit geldt voor wit en blauw.. De gele en rode teebox zijn alvast op de nieuwe lengte geplaatst die eind dit jaar ingaat. De tijdelijke ecozone in het bosje aan de linkerzijde is weer opgeheven en er kan uit het bosje aan de linkerzijde bij de honderd meter paal gespeeld worden.

Arie Wichertjes

Karst Hoogsteen