Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Heropening horeca per 1 juni

Zoals gehoopt mag per 1 juni a.s. de horeca weer open.  Jon en zijn medewerkers treffen vanaf vandaag, woensdag 20 mei, alle voorbereidingen om deze heropening conform alle protocollen te kunnen organiseren.

Tot 1 juni blijft de horeca gesloten.  Ook het verstrekken van hapjes en drankjes om mee te nemen blijft tot 1 juni niet mogelijk. Dit omdat – ondanks alle goede bedoelingen – hiermee toch het bestaande protocol werd overtreden.  Immers, de nu geldende richtlijnen verbieden het samenkomen van groepen.  Dat houdt ook in dat alle spelers pas tien minuten voor de start van hun golfactiviteiten op de club mogen arriveren, en onmiddellijk na de golfronde of oefensessie weer moeten vertrekken.  Het afhalen van een beker koffie om mee te nemen, in de baan of de auto, is niet verboden maar in de praktijk blijkt dit er toch te vaak toe te leiden dat mensen in groepjes hun hapjes en drankjes nuttigen.  En daarop staan forse boetes, voor zowel de overtreders als de horeca.  Jon heeft daarvoor al een ernstige waarschuwing gekregen.  En na vijf maanden vrijwel zonder inkomsten (eerst de eindeloze regen van de eerste maanden van het jaar, en net toen het weer verbeterde de uitbraak van de corona-crisis) is zo’n boete wel het laatste dat hij kan gebruiken.

Dus, nog even geduld en vanaf Pinkstermaandag kunnen we weer – met inachtneming van de overheidsvoorschriften – van clubhuis en terras genieten.