Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Coronatieve Golfcompetitie Dreamteam

Vijfde en laatste actie Dreamteam tijdens de Coronatieve Golfcompetitie.

Op zondag, 10 mei 2020 werden wij verwacht op de golfbaan in Veendam.

Het was alweer schitterend zonnig weer het kan niet op, lijkt het. Glimmen zou onze tegenstander zijn een nieuw team voor ons. Helaas hebben wij ze nog niet leren kennen. Ook weten wij dus nog niet wat hun sterke en zwakke punten zijn.

In de loop van de middag verdween de zon achter een groot wolkendek en werd het een stuk frisser. De gezellige nazit met een glaasje wijn en het eten ter afsluiting van de competitie gingen ook nog eens aan onze neus voorbij.

Opeens begon het harder te waaien. De wind waait uit een andere hoek!

Er breken andere tijden aan. Wij mogen weer écht de baan in om te golfen. Wij weten niet wat ons overkomt. Opeens komt iedereen in actie om een tijdstip te reserveren om op Hondsrug of Boerveen te kunnen starten. Voorjaarskriebels in de buik, wij mogen de wei weer in!

Wij hebben op onze eigen manier geprobeerd het beste te maken van de Coronatieve Golfcompetitie. Sommigen van ons hebben zich ontpopt tot zeer creatieve fotografen. Ondanks dat wij niet bij elkaar mochten komen hadden we zo toch het gevoel ‘samen’ te zijn.
De Competitie is nu afgelopen.
Wij zijn uitgeput, onze kleding hangt aan de wilgen en wij zeggen: “Tot volgend jaar!”.

 

Het Dreamteam:

Marie Jose, Miranda, Nita, Ingrid, Lita, Ciska en Karin.