Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Semslanden eindigt wederom tweede bij Diamond Tour

Donderdag 4 juli werd alweer de laatste wedstrijd gespeeld van de derde editie van de Diamond Tour. Na speeldag 3 stond de Semslanden op de tweede plek en dienden de afgevaardigden donderdag 1,5 punt goed te maken op koploper Noord Nederlandse. Een bijna onmogelijke missie. Dat bleek ook toen de spelers binnenkwamen met de uitslagen. We hebben heel hard gestreden, maar het was niet genoeg. Noord Nederlandse sloot de competitie af met een gemiddelde van 12,67 SF. Semslanden werd tweede met 10,81 SF. Duurswold (10,79 SF) en Veendam (9,27 SF) eindigden respectievelijk derde en vierde.

Ook bij de speedgolf competitie, waar elke speeldag mee werd afgesloten, heeft de Semslanden nét naast het kampioenschap gegrepen. Daar was golfclub Duurswold de sterkste, door met een totaal van 424 seconden de 4 holes rond te gaan. Semslanden had 472 seconden nodig en werd daarmee tweede. De compagnie (569 sec.) en Noord Nederlandse (628 sec.) werden resp. derde en vierde.

Iedereen die heeft meegestreden voor de Semslanden bij de Diamond Tour, hartelijk bedankt! Vier keer is scheepsrecht 😉