Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Supertrots dreamteam

Zondag, 12 mei was het dan zover onze laatste wedstrijd in de competitie mochten we spelen op de mooie Gelpenberg in Aalden.

Vanaf 09.30 druppelden we binnen in het prachtig vernieuwde clubgebouw van de Gelpenberg. Heerlijke koffie met appelcake kregen weg aangeboden bij binnenkomst. We waren bijna compleet als team, zelfs onze reserve Lita was er om ons te steunen. Helaas was het voor onze tweede reserve Miranda niet mogelijk te komen maar zij steunde ons via de app.

Maar waar was Barbara? Het team van Veendam had haar wel gesignaleerd op weg naar Aalden, maar zij zaten al aan de koffie.  Om tien uur kwam Barbara binnen! Wat heeft zij gedaan onderweg van Gasselte naar Aalden??

Gelukkig konden we als compleet team naar de mooie driving range om even een balletje te slaan en te chippen en te putten.

We speelden tegen Heidemeer uit Heerenveen die 1e in onze poule stond. Zeer ervaren speelsters met exacte handicaps beginnend bij 6,4 tot 12,2! Dat was duidelijk een makkie voor ons met exacte handicaps variërend van 21,3 tot 32,1. Slechts een klein verschilletje!

Wij hadden ons voorgenomen om er een gezellige dag van te maken en te gaan genieten van de mooie baan en het weer. Elke hole die gesquared zou worden was eigenlijk al pure winst en een feestje waard! Na de 9 holes greensomes in de ochtend stonden we al met de te verwachten 6-0 achter.

Na een heerlijke lunch met zalige pannenkoekjes en lekker pittige Japanse kippensoep traden we om 14.00 aan voor de singles. We hebben gestreden voor wat we waard waren. De een hield het wat langer vol dan de ander, maar helaas verloren 5 van ons team de singles. Behalve onze geweldige doorbijter Marie José, zij won als enige met 6/5!! Met een handicap van 32,1 en van de tegenstander 12,2 mag met recht wel een TOPPRESTATIE genoemd worden! Diepe buiging voor jou Marie José.

Op het heerlijk zonnige terras hebben we nog genoten van een lekker drankje, waarbij Heerenveen ons complimenteerde voor ons goede tegenspel want het verschilde niet zoveel met het aantal slagen per hole. Meerdere holes werden door ons gesquared en zelfs gewonnen!

Nadat iedereen zich omgekleed had voor het diner werd Heerenveen gefeliciteerd met de verdiende overwinning in onze poule en de automatische promovering naar de 2e klasse. Namens de overige teams kreeg elk een bloemetje overhandigd. Daarna konden we genieten van een heerlijk Indisch buffet. Nadat we iedereen hadden bedankt voor het fijne ontvangst en het gezellige spelen namen we afscheid in de hoop elkaar volgend jaar weer te ontmoeten in dezelfde poule.

Bij deze wil ik Barbara onze co-captain bedanken dat zij dit supergezellige team samen heeft gesteld! Wij wisten absoluut niet waar we aan begonnen!

Ook Adam onze trainer wil ik bedanken voor zijn geduld en wat heb je ons veel geleerd! We hebben het altijd over de “Adam-truc”! Alles moesten we leren: greensomes, matchplay, alle nieuwe regels sinds 1 januari, competitieregels, het mentale-spel, het gastvrouw zijn enz. enz.

Wie had in september gedacht dat we derde zouden worden in de poule, zouden winnen van mensen met veel lagere handicaps. We begonnen met het idee we zien wel, maar zijn nu superfanatiek.

Ons Dreamteam gaat gewoon door, we blijven trainen met elkaar al is de competitie voorbij, blijven elkaar motiveren en komen volgend jaar ervaren en nog sterker spelend terug!

 

Karin Zant captain Dreamteam.

Barbara co-captain, Ingrid, Nita, Ciska, Marie José, (Lita en Miranda).