Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Heren 4 (zondag 27 holes)

Op 28 april trok Heren 4 ten strijde tegen Westerwolde 1. Plaats van handeling was deze keer de mooie baan van De Groene Ster in Leeuwarden. De greensomes gingen met 0-6 verloren, hoewel Erik en invaller Jan Groot nog dicht bij een overwinning waren. Na een uitstekende lunch konden we aan de bak voor de singles, helaas in een druilerige regen. We zijn inmiddels gewend aan de grote handicapverschillen in onze poule, maar Lammert had het deze keer wel erg zwaar. Na een dappere strijd ging onze eerste speler Lammert (hcp 19) ten onder tegen J.J. Wiebrands (hcp 4). Erik won als tweede speler met 4/3 en Richard sleepte er als derde speler een A/S uit. De andere singles gingen helaas verloren, eindstand 3-15. Een tweetal flights raakte zelfs verdwaald op de baan en legde een alternatieve route op de tweede negen holes af. Wellicht leidt dit nog wel tot een verbeterde routering van de baan… Na de bitterballen sloten we de dag af met een uitstekend drie-gangen diner (prima horeca daar!).  Over twee weken sluiten we ons eerste (en zeer leerzame) seizoen af op Holthuizen.