Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Golfclinic Sporters met een beperking

Golfclub de Semslanden organiseert voor de 2e maal een speciale golfclinic voor sporters met een beperking op zaterdag 8 juni 2019.

Onze golfleraren leren u de slagen, afgestemd op uw specifieke beperking zoals spierletsel, ALS,  niet-aangeboren hersenletsel, dwarsleasie etc.. Vanaf 12.00 uur bent u welkom in het clubhuis en krijgt u uitleg over het programma. De clinic begint om 13.00 uur en is helemaal gratis.

U kunt zich tot en met  vrijdag 7 juni  opgeven bij de club: telefoon secretariaat 0599- 564 661 of via e-mail hospitality@semslanden.nl.

Vermeld daarbij uw leeftijd, uw beperking en eventuele eerdere ervaring met golf.

Hebt u nog vragen of wellicht bijzondere c.q. specifieke problemen?

Bel of mail dan gerust Annette Meijer, onze hospitality manager.

Telefoon 06-11831100 en e-mail: hospitality@semslanden.nl.

  • De Golfclub organiseert voor de geïnteresseerde deelnemers ook een follow- up programma  waar verder wordt gewerkt  aan uw golfvaardigheden.  Aan dit programma zijn wel kosten verbonden . De kosten voor dit basisprogramma (bestaande uit  4 lessen ) zijn  € 60,00
  • Een vervolgstap zou dan kunnen zijn een Par 3 lidmaatschap bij de club die dan leidt tot baanpermissie . Voor bijzonderheden van deze lidmaatschap kunt onze website raadplegen(semslanden.nl).

Golfclub de Semslanden

Nieuwe Dijk 1 • 9514 BX Gasselternijveen