Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Vervolg competitie dreamteam

Voor onze tweede competitiezondag reisden we naar Glimmen, waar vrolijke gezichten ons onthaalden op koffie met (Groningse?) krentenwegge.

Dit keer waren de dames van De Gelpenberg onze tegenstanders.

We speelden dit keer in een ander seizoen dan vorige week, i.p.v. rokjesdag werd het ruiten krabben voor vertrek, maar de zon liet zich vaak zien, en gewapend met thermokleding onder ons wedstrijdtenue werd het een prachtige dag. Het resulteerde zelfs in een witte en een gebruinde hand.

De beide teams waren aan elkaar gewaagd. Eens te meer bleek maar weer dat golf zeker ook veel “mental skills” vereist, en matchplay al helemaal.

Bij de lunch (wat een heerlijke overdaad!!!) stonden we met 3 punten gelijk, maar we eindigden de dag met 11-7 in het voordeel van het Dreamteam van de Semslanden.

Voor mij (MJ) persoonlijk werd het een hele lange battle, want pas op de 18de hole moest ik in Cisca mijn meerdere erkennen. Gelukkig kon ik na de eerste 9 holes wat aansterken met lekkers door Gerri zelf gebakken. Ik werd op een gegeven moment toch wel bang in mijn eentje van een heerlijke bavette te moeten gaan genieten, maar gelukkig waren alle dames nog present toen ik eindelijk gezellig mocht aanschuiven.

 

Groeten van het Dreamteam,

 

Karin, Barbara, Nita, Miranda, Ciska, Ingrid, Lita en Marie José