Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Reiscompetitie gaat van start

 

Beste bestaande en aanstaande vrienden en vriendinnen van de Reiscompetitie,

Het vliegtuig is  schoongemaakt , volgetankt en staat gereed voor ‘take off”. Uw gezagvoerder en zijn bemanning heten u hartelijk welkom op onze eerste flight naar Ommen. Wij staan te popelen om u weer naar de eerste wedstrijd van de Reiscompetitie te begeleiden.

De openingswedstrijd is op 8 april  en de bestemming is “De Hooge Graven” in Ommen

U kunt al reserveren of inchecken op de website onder wedstrijden máár als het vliegtuig vol  en het flightplan is gemaakt kunt u niet meer inchecken en staat u op de reserve passagierslijst. Reserveer tijdig uw plaats voor meer speelruimte.  Als al uw golfbenodigdheden zijn uitgeladen en er geen vracht is vergeten kunt u na de aankomst op de bestemming  gezamenlijk aan de koffietafel zitten, indien aanwezig.

De geplande starttijd is om 12:00 en wel op hole 1 en hole 10.

 Dat geeft u naderhand de ruimte om ná de titanenstrijd  op deze baan, na te kaarten over wat er allemaal wel (heel kort) of niet (heel lang) is goed gegaan. Natuurlijk kunt u óók gewoon genieten van het drankje en mijmeren over toen en heden. Uiteraard hebben wij voor onze reizigers een gezamenlijke maaltijd gereserveerd conform uw en onze standaards. Voordat u aan de terugreis begint kunt u altijd  met de deels nieuwe bemanning in gesprek gaan voor eventuele verbeteringen, advies en/of om onze reisservice te optimaliseren.

De opzet is gewijzigd:

Nu hebben we 3 eindprijzen in Cat 1 en Cat 2

De dag, aanmoediging of troostprijzen zijn nog een verrassing.

Nogmaals de gezagvoerder en bemanning wensen u een goede reis naar de éérste bestemming en vooral een behouden thuiskomst ná de inspanningen van de eerste confrontatie nieuwe stijl.

De bemanning van de Reiscompetitie