Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Nieuwe baanagenda

We hebben een nieuwe baanagenda gekregen die u op twee manieren kunt bekijken: als kalender en als lijst van activiteiten.

Kalender

Dit is de gemakkelijkste manier om te zien wanneer de baan vrij is. Dit is vooral handig voor greenfee-spelers en 9-holesleden.
Als u op een activiteit klikt, verschijnt een venstertje met meer informatie.

Lijst van activiteiten

Wilt u zien welke activiteiten in de baan staan gepland, dan is de lijst handiger. Daar vindt u ook snel wanneer een bepaalde wedstrijd wordt gespeeld.

Waarom een nieuwe agenda?

De kalender geeft een veel sneller overzicht van de baanbezetting. Niet alleen op uw PC, maar ook op een smartphone. Wie het scherm horizontaal houdt, kan snel door de week swipen.
De nieuwe agenda haalt zijn gegevens rechtstreeks uit eGolf4U. Daardoor is hij altijd actueel — ook al wordt het scherm in de hal slechts eenmaal per half uur ververst.
Het werkt efficiënter voor het secretariaat. Aafke hoeft nu geen aparte website-agenda meer bij te houden en dat scheelt haar veel werk.

Hoe gebruikt u hem?

De kalender geeft met kleuren aan wat er in de baan gebeurt: een competitie- of clubwedstrijd, een inloop, een grote groep of een sluiting vanwege werkzaamheden of slechts weer. Ook de twee uur voorafgaande aan een shotgun wordt apart vermeld. Die staat staat aangegeven als “Deels vrij”. U kunt dan wel spelen, maar meestal niet uw lus afmaken. Een kwartier voor de shotgun start, moet u de baan verlaten zodat de deelnemers veilig naar hun hole kunnen lopen.

Boven de kalender zitten knoppen: Vandaag, Week vooruit, Week terug, Maand vooruit, Maand terug. Daarmee kiest u de week die u wilt zien.

Klikt u op Lijst van activiteiten, dan krijgt u de tee-sluitingen gesorteerd op datum. Wilt u een hele maand zien, dan kan dat via de knop Maandoverzicht onderaan de lijst.

De agenda is direct op de homepage en het startscherm te kiezen. Wilt u nu direct even kijken, klik dan op deze link naar de agenda.