Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Gespeeld om het Bavaria-vat

Zaterdag 4 augustus werd de wedstrijd “Bavaria om het vat” gespeeld. Maar liefst 75 mannen hadden zich ingeschreven (vrouwen worden kennelijk geacht niet van bier te houden). Het was weer snikheet en menigeen smachtte al na een paar holes naar een biertje. Die biertjes werden na afloop uitbundig geserveerd, op kosten van Bavaria. De inleg van de deelnemers kwam geheel ten goede aan de Stichting Handicart.

Dries Swinkels reikte de prijzen uit en deed op Brabantse wijze, met veel humor en charme.
Ko Hofstee won in categorie 1 met 39 stablefordpunten. Jo Hoefsloot werd tweede met 37 stableford, maar had wel de minste slagen nodig. Beide heren kregen een krat bier en gaan volgend jaar de Semslanden vertegenwoordigen in de landelijke finale op golfbaan Princenbosch. Ze zijn tot op het bot gemotiveerd want ze kunnen daar een handicart voor de club winnen!
In categorie 2 liet Albert Greven met 44 stableford de concurrentie kansloos. Ook hij ging met een krat bier naar huis.