Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Familietoernooi, tweede pinksterdag

Traditiegetrouw worden ieder jaar op vele golfbanen de voorrondes gespeeld van het NGF Familietoernooi.
In oktober vindt de finale plaats waarvoor de beste koppels worden geplaatst die de voorrondes bij hun club hebben gewonnen. Uiteraard zal het mooie spelletje golf het fundament vormen van deze competitie, extra familieactiviteiten zullen bijdragen aan een gezellige dag voor de hele familie.

Doe mee en meld u aan via de site, het kan nog tot en met zaterdag 19 mei t/m 22:00 uur!

Inschrijfgeld € 20,— per koppel.
Voor leden met een 9 holes- of een dalurenlidmaatschap geldt daarnaast een speciaal greenfee tarief van € 15,— per persoon.

De beste 44 koppels bruto en de beste 24 koppels netto die winnaar zijn geworden van de landelijke voorronden op de golfverenigingen plaatsen zich voor de finale.

De opbrengsten van het Familietoernooi komen ten goede van het Jeugdfonds Sport & Cultuur!

In Nederland groeit circa een op de acht kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Voor die kinderen betaalt het JeugdfondsSport & Cultuur de contributie van de sportclub. Ook in de golfsport zijn er kinderen die dankzij het fonds kunnen golfen en dat worden er dankzij de opbrengst van het Familietoernooi meer. Via het programma GOLF RAAK! komen kinderen voor het eerst en herhaald in contact met de golfsport en indien noodzakelijk kan men bij het fonds aankloppen voor een bijdrage zodat een drempel wordt weggenomen om lid te worden van een golfclub.

Een sportieve groet namens de wedstrijdleiding,

Ineke Wit
Sietze Tempel