Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Dames promoveren naar hoofdklasse

In de competitie ging het ons damesteam soepeltjes af. Alles gewonnen, vaak met verpletterende cijfers. Maar afgelopen weekend ging het erom spannen. Op de Edesche zou worden beslist wie naar de hoofdklasse ging promoveren.

Zaterdag 26 mei speelden onze dames de kruisfinale tegen Cromstrijen. Ze wonnen met 10-8.

De finale zondag ging tegen GC Leeuwenbergh uit Den Haag. Na de dubbels leek er geen vuiltje aan de lucht: de Semslanden stond met 6-0 voor. Martine won haar single: 8-0. Maar daarna leek het helemaal mis te gaan. De ene na de andere single partij ging verloren.
Gelukkig squarde Lianne. En daarmee kwam alles aan op de partij van Nisha. Met de laatste putt op de laatste hole maakte ze gelijk en stelde ze promotie veilig. Klasse, meiden! Wat zeg ik? Hoofdklasse!

Namens alle leden feliciteert het bestuur jullie met dit prachtige resultaat. Veel dank aan iedereen die jullie gesteund heeft, niet in de laatste plaats coaches Adam Howard en Richard Paul.

Er zijn maar twee clubs in Noord-Nederland met een dames-team in de hoofdklasse. En de Semslanden is daar één van!

V.l.n.r.: Karin Jansen, Joletta Otten, Nisha van der Meer, Lianne Jansen, Laura-Ann Mulder en Martine Schipper. Renée Klerks en Catharina van der Zee ontbraken bij de promotiewedstrijden.