Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Old Grand Dad

Het is nog een week…….. 7 mei dan is het zover……
En dan is de baan weer gevuld door oude maar vitale mannen.
Opa’s.
Opa’s die donateur zijn van de Stichting Old Grand Dad Nederland en met hun donatie van minimaal € 20,00 sportbeleving voor jongeren met een beperking mogelijk maken.

De opa’s spelen 1 x per jaar op hun home-course de voorronde en kunnen zich plaatsen voor de regiofinale en eventueel voor de landelijke finale en derhalve de beste golfopa van Nederland worden. Hoe trots zullen uw kleinkinderen zijn als opa, die toch al de beste opa van de wereld is, ook nog eens de beste golfopa van Nederland zal zijn.

De opa’s die al donateur zijn en die verschillende goede doelen steunen zullen er ongetwijfeld weer staan. Toch zijn er een heleboel opa’s die nog niet meedoen en geen donateur zijn. Dat is geen probleem.

Op de balie van de receptie staat een folderhouder met folders met informatie over de mogelijkheden van het donateurschap. Daarnaast biedt de website van de Stichting Old Grand Dad alle informatie via www.oldgranddad.nl.

Opgave om mee te spelen gaat via de website van de Semslanden tot 5 mei 22.00 uur
Daarnaast mag u uiteraard altijd contact opnemen met de clubconsul van de Semslanden:
Frans Geers
fhgeers@gmail.com
of
06 53190660
Tot volgende week maandag 10.30 aanwezig en spelen om 11.00 uur.

Frans