Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

GEWIJZIGDE officiële opening nieuwe route en paden

Zaterdag 24 maart houden we een kleine plechtigheid op Hondsrug 1. Dat gebeurt voordat de Krokus-match begint, om 11.15 uur (gewijzigd tijdstip). Want er is natuurlijk wel wat gebeurd in de baan, met name op de Hondsrug-lus.

We hebben een nieuwe starthole gekregen: hole 3 werd Hondsrug 1. De volgorde van de holes veranderde. En de holes 10 t/m 18 heten nu Boerveen 1 t/m 9. Er zijn nieuwe borden op de tee-boxen gekomen en richtingborden bij de greens die onze gasten wijzen waar ze hun trolley kunnen parkeren.
Daarnaast zijn er semi-verharde paden aangelegd voor buggy’s en scooters. We hopen dat gemotoriseerde spelers nu langer kunnen blijven spelen in natte periodes.
En tenslotte zijn Hondsrug 2, 4 en 5 — de vroegere holes 4, 6 en 7 — gereconstrueerd met uitdagender waterhindernissen en nieuwe tee-boxen.

Genoeg dus voor een officiële opening aan het begin van het seizoen. Kom zaterdagochtend naar Hondsrug 1 om de mensen te bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.
De openingshandelingen worden verricht door Willemien Geers die de borden heeft gerealiseerd, en Toon Vos die al jaren gemotoriseerd door de baan gaat.