Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Dames verhuizen weer naar de ochtend

Zomerseizoen 2018 Damescommissie

Op dinsdag 27 maart a.s. start het zomerseizoen 2018 van de Damescommissie. Dit houdt in dat wij weer ’s ochtends starten zowel voor de 18 holes als voor de 9 holes wedstrijden. Inschrijven voor de 18 holes wedstrijd is van 9:15 – 9:45 uur, de eerste flight start om 9.30 uur. Inschrijven voor de 9 holes wedstrijd van 10:30 – 10:45 uur, de eerste flight start om 10:30 uur of later direct na de laatste 18 holes flight.
Wij willen proberen meer aandacht aan onze 9 holes leden te geven en de 9 holes wedstrijden te stimuleren. Zo zal er op onze Vriendinnendag op dinsdag 5 juni voor het eerst naast een 18 holes wedstrijd ook een 9 holes wedstrijd plaatsvinden. Ook kan er weer voor de maandelijkse qualifying DIDA-cupwedstrijden voor 18 holes of 9 holes worden ingeschreven. Deze wedstrijden vinden in principe plaats op de derde dinsdag van de maand. Er kan aansluitend aan deze maandelijkse Q-wedstrijden vrijblijvend worden geluncht. Er zal dus geen gezamenlijke lunch meer door de Damescommissie worden georganiseerd.
Wij hopen gedurende de zomerperiode weer op een grote opkomst bij onze dameswedstrijden en wensen iedereen veel golfplezier en mooi weer.