Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Stamppot-4

Excuses voor de late plaatsing, maar uw verslaggever moest even wachten tot Sven Kramer goud had gepakt op de 5.000 mtr.

Was het de zaterdag, de kou, het schaatsen op de TV of iets anders? In ieder geval beduidend minder deelnemers aan Stamppot-4 dan aan Stamppot-3. Toch 72 deelnemers in 4 categorieen, die streden om de eer en de prachtige prijzen, met dank aan alle sponsoren. Ondanks de bevroren baan werd er uitstekend gescoord en het was spannend. In de 18-holes strokeplay wonnen Catharina van de Zee en Renee Klerks met 67 netto op matching card van Jo Hoefsloot en Marco Appel. Bij de 18 holes stableford wonnen Ritzo Bloem en John van Apeldoorn met 42 stabletjes, Een puntje meer dan Judy Hazelberg en Karin Zant. De 9-holes werd op matching card met 19 stables gewonnen door (een weergaloze) Adriaan en Janny Welbergen van Ina Tien en Jan Groot. Op de par-3 speelden Peter Wehnes en Harry Rundberg de sterren van de hemel, helaas waren zij de enige twee en gingen dus met alle prijzen naar huis. De wedstrijdleiding kan weer terugzien op een geslaagde dag. De uitgebreide stamppotmaaltijd ging er goed in bij de verkleumde deelnemers.

Dus nu op naar de laatste wedstrijd op zondag (met nadruk op “zon”) 11 maart en op die dag worden ook de overall winnaars bekend.

Hier de foto’s met dank aan Liesbeth Hoyer en Bernard Talsma: