Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Heren Semslanden douchen twee weken niet

Vanaf vrijdag 9 februari gaat de hygiëne in de herenkleedkamer hard achteruit. In de doucheruimtes wordt het zelfs een stoffige en vieze boel. Dan worden namelijk tegels afgebikt en muren onder handen genomen. Dat gaat vermoedelijk twee weken duren. De nieuwe onderlagen moeten de tijd hebben om te drogen en te harden, tegels moeten zich hechten en pas daarna kunnen ze worden gevoegd. Dat alles kost tijd.

In die periode kunnen de heren dus geen gebruik maken van de kleedkamer. U wordt verzocht zich thuis te verkleden en regelmatig te douchen. Bij de stamppotmatch is er beperkte mogelijkheid om zich in de bestuurskamer te verkleden, maar u kunt uw kleding daar niet laten hangen.

Wij vragen uw begrip voor dit tijdelijk ongemak, maar verzekeren u dat daarna de doucheruimte weer helemaal picobello zal zijn.