Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Stamppot-2

Terwijl Midden en Zuid Nederland geteisterd werden door sneeuw en hagel en de treinen rond Arnhem een paar uur niet reden, liepen er in Gasselternijveen 80 golfers, dankzij een heerlijk winters zonnetje te transpireren op de Semslanden. Niet alleen om aan het eind van de dag te kunnen genieten van een heerlijke stamppot, maar ook om te strijden voor de prachtige dagprijzen met dank aan alle sponsoren. Er werd gestreden in vier categorieen n.l. 18 holes strokeplay, 18 holes stableford en  9 holes stableford op de grote baan plus stableford op de par-3 baan. Spelvorm in alle categorieen was FBBB.

Voor de prijsuitreiking vond de trekking plaats van de spectaculaire Christmas Draw georganiseerd door de pro’s. Dankzij Ina Tien werden ook de laatste van de in totaal honderd loten nog verkocht. Onder het motto: “Wie goed doet, die goed ontmoet” won Ina maar liefst vier van de ruim 20 prijzen. De hoofdprijs van € 250,- ging uiteindelijk naar Folkert Mulder, die onmiddellijk besloot zijn flightgenoten de rest van de avond vrij te houden.

De baan was speelbaar, maar daar was ook alles mee gezegd. Toch een woord van dank aan Arie en Karst dat zij het risico aandurfden dit evenement doorgang te laten vinden.

Zondag 14 januari 2018 vindt de derde Stamppotwedstrijd plaats. Voor de thuisblijvers die ook deze keer weer ongelijk hadden een mooie gelegenheid zich nu wel op te geven.

Uiteraard ons aller dank aan de wedstrijdleiders en de fotografen Liesbeth Hoyer en Bernard Talsma, Hier een uitgebreide fotorapportage: