Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Benjamin Paul 2e in Aphrodite Cup

De Semslanden is gesloten vanwege “baggerweer”, maar in Zuid Spanje is het “kortebroekenweer”. Daar vond van 4 t/m 11 november de finaleronde plaats van de Aphrodite Cup. De finalewedstrijd werd een spannende strijd op Montenmedio, een baan die de deelnemers inmiddels redelijk bekend was. Drie personen eindigden met dezelfde netto score van 76 en zoals tevoren bepaald ging het voordeel naar de houder van de laagste handicap en dat werd Geurt van Vendelo van Kromme Rijn. Gedeeld tweede werd ons medelid Ben Paul samen met Sandy Nielsen van Hitland. Volgens Ben en ook zijn caddy (vader Richard) was het een fantastische week: Una Grande Fiesta!

Proficiat Ben: well done!

Hier de foto’s: