Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Nieuwe Leden Wedstrijd

Op zondag 8 oktober, 15 graden en stralende zon, vond de jaarlijkse wedstrijd plaats voor nieuwe leden. Na koffie met cake gingen totaal 22 nieuwe leden, begeleid door zeven mentoren, de strijd aan op zowel de grote baan als de par-3 baan. Rond een uur of vier was iedereen binnen en kon men zijn of haar verhaal kwijt bij een door het bestuur aangeboden drankje en borrelgarnituur. De prijzen werden uitgereikt door vice-voorzitter Rob Bootsma, die de nieuwe leden uitlegde hoe het bestuur samengesteld was en functioneerde. ‘De voorzitter knipt linten door, de vice-voorzitter reikt prijzen uit en de andere vier leden doen het werk. Eigenlijk zoals het ook bij grote bedrijven en in de politiek werkt.’ Dat was volstrekt duidelijk. De eerste prijs op de grote baan ging naar Jan Bel en Henk Muller met als mentor: Marcel Vervest. De eerste prijs op de par-3 baan was bij de dames voor Jorien Kerstjens en bij de heren voor Okko Slim. De volledige uitslag staat op de site.

Vervolgens legde Weco-voorzitter Louis Huizinga uit dat er legio mogelijkheden zijn voor nieuwe leden om deel te nemen aan clubwedstrijden en dan met name de inloopwedstrijden. Ina Tien deed hetzelfde voor de par-3 wedstrijden en hospitality manager Jurry Swart gaf een korte maar duidelijk inkijk in de diverse lesmogelijkheden en bedankte de vrijwilligers die bereid waren met de nieuwe leden de baan in te gaan. Na afloop kon iedereen genieten van een heerlijk “aangekleed” sateetje. Samenvattend: een prima georganiseerde en succesvolle dag.

De uitslagen staan op de site. Hier de foto’s met dank aan Bernard Talsma: