Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Par-3 Clubkampioenschappen

Zaterdag 24 juli 2017 was de primeur: de eerste clubkampioenschappen par-3. Er werd gespeeld in drie categorieen: strokeplay en stableford op het nieuwe parcours op de grote baan en stableford op de kleine baan. Maar liefst 71 deelnemers streden om de titels en na afloop kon het prijzenfestival beginnen. Meer dan twintig birdies, diverse neary’s, beste bruto en netto scores en last but not least: bloemen voor de winnaars en bekers voor de nummers 1 t/m 3 voor zowel dames als heren, werden uitgereikt door voorzitter Christoph de Jongh samen met wedstrijdleider Ina Tien.

Hoe lang is het geleden dat Semslanders meewarig naar de 6 armetierige par-3 holetjes keken? Sinds vorig jaar hebben we nu een volwaardige qualifying 9 holes parcours en intussen meer dan 100 par-3 leden. Ook de leden van de grote baan weten nu het par-3 parcours te vinden en doen regelmatig mee met de door Ina Tien met veel enthousiasme georganiseerde wedstrijden. Zelfs de competitieteams zijn daar vaak te vinden om te werken aan hun korte spel. Het par-3 parcours op de grote baan is door de NGF gerate en heeft een “stevige”sloperate. Zeker voor de heren is er in Nederland geen moeilijker parcours te vinden. Kortom: de Semslanden heeft iets unieks te bieden. Vertel het voort!

Alle uitslagen staan op de site.

 

Hier een fotoimpressie met dank aan Ineke Wit.