Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

De clubwedstrijd van de Old Grand Dad

Het beloofde een prachtige dag te worden.
En dat werd het ook.
De clubwedstrijd van de Old Grand Dad. Maandag 22 mei was het zover.

45 opa’s, al dan niet goed ter been, waren tot de tanden toe goed voorbereid om de 5 plaatsen te veroveren die in het verschiet lagen voor de regiokampioenschappen.
Uiteraard naast het door sponsors samengestelde prijzenpakket. Dan te bedenken dat er minstens 7 opa’s hun vakantie op het verkeerde tijdstip hadden gepland. Anders waren we dik over de vijftig deelnemers gekomen.

Een verrassingsvogelnestkastje, een bokaal, petten, prosecco, flessen wijn, markers, een horecabon en heel veel ballen, aan prijzen geen gebrek (met dank aan de sponsors).
Uiteraard waren 5 plaatsen in de regiofinale de inzet van de wedstrijd die op 12 juli gespeeld gaat worden op de Gelpenberg. Daar wordt in een gezelschap van ongeveer 70 clubwinnaars gestreden om een achttal plaatsen in de landelijke finale.
Welk een eer is hier niet te behalen?

Ad Copier, Lothar Hoyer, Popke Huizinga, Bert Brands en Dinant ter Weeme zullen samen met de clubconsul de Semslandenvlag vertegenwoordigen. Wij beloven alle andere Semslanders dat we onze uiterste best zullen doen. De geplaatsten krijgen vroegtijdig bericht over tijden en voorwaarden.

Overigens: Als iemand een goed idee heeft om sportprojecten voor jongeren met een fysieke of verstandelijke beperking financieel te ondersteunen, neem dan contact op met de clubconsul van de Semslanden (fhgeers@gmail.com) of schrijf het bestuur van de stichting Old Grand Dad Nederland aan (projecten@oldgranddad.nl).

Met vriendelijke groeten,

Frans Geers Clubconsul