Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Peter de Vries wint eerste Techniko Maandbeker


Winnaar Peter de Vries tijdens zijn overwinningsspeech

Peter de Vries heeft met overmacht de eerste Techniko Maandbeker strokeplay gewonnen. Hij kwam binnen met een netto score van 66! Dat deed hij door onder meer drie birdy’s te slaan, plus een eagle op hole 14. Het was een kunststukje dat Thom Abeln naar de tweede plaats verwees.


Runner-up Thom Abeln tussen wedstrijdleiders Liesbeth Hoyer en Bernard Talsma

De wedstrijd stond onder de soepele leiding van Bernard Talsma en Liesbeth Hoyer. Zij hadden het niet gemakkelijk met alle nieuwe categorieën en prijzen. Naast de 18-holes strokeplay en stableford was er dit jaar voor het eerst ook 9-holes stableford. Ook nieuw dit jaar: de vrije keuze van de tee. Waarbij zij opgemerkt dat de Techniko prijs voor de laagste bruto score alleen gold voor de witte cq. blauwe tees. Winnaars waren Marcel Vervest en Minke Gijselman.

Alle uitslagen vindt u in het wedstrijdenoverzicht.