Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Par-3 op de grote baan

Na het succes van de par-3 kampioenschappen op de grote baan in 2015 en 2016, heeft het bestuur besloten permanente par-3 tees op de grote baan te laten plaatsen.  Veel spelers hebben de tees al zien staan en zich afgevraagd wat de bedoeling is. Op de eerste plaats kan dit parcours gebruikt worden voor exclusieve par-3 wedstrijden, zoals kampioenschappen, mogelijk maandbekers en funwedstrijden. Het is een “stevig”parcours van 2778 meter vanaf de gele tees (gemiddeld 154 mtr per hole) en 2112 meter vanaf de rode tees (gemiddeld 117 mtr per hole). Binnenkort wordt het parcours officiëel gerate door de NGF en is dan qualifying. Uiteraard kan men ook buiten wedstrijden om het parcours lopen. Daarbij de kanttekening dat 18-holes spelers op de volledige baan zo weinig mogelijk gehinderd moeten worden. U loopt namelijk nogal wat loze afstanden en dat kan voor andere spelers als hinderlijk ervaren worden. Binnenkort worden bij alle tees tegels geplaatst met daarop een gele of rode 3 (zie foto’s). De teemarkers zijn van eikenhout met gele of rode kopvlakken.

Hier nog de link naar de voorlopige handicaptabel en de voorlopige scorekaart. Zodra het parcours gerate is en de definitieve stroke indexen bekend zijn, publiceren we de definitieve versies.

Handicaptabel Par 3 Hondsrug-Boerveen (1)