Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Opening clubhuis

Na zes weken passen en meten in de “kelder” van ons clubhuis is het eindelijk zover. Zondag 26 maart is het vernieuwde clubhuis weer toegankelijk en zal dan officieel worden geopend. Alle leden zijn van harte uitgenodigd, onder het genot van door het bestuur aangeboden hapjes en een drankje, deze opening bij te wonen. Na afloop van de laatste Stamppotwedstrijd vinden de prijsuitreikingen plaats van de dagwinnaars en de overall winnaars. Rond 17.30 uur starten we dan met de opening middels een korte speech van de voorzitter en het heffen van het glas. Speelt u niet mee met de stamppotwedstrijd, dan kunt u natuurlijk wel meegenieten van de stamppotmaaltijd. Jon biedt voor deze laatste stamppotmatch van het seizoen een heerlijke stamppotmaaltijd aan!

Keuze uit:
– Stamppot – boerenkool met droge worst– hutspot met ananas
– Rookworst, gemarineerde speklappen en sukadestoof.
– Diverse tafelzuren -huisgemaakte jus – gedroogde spekjes – appelchutney en een frisse rauwkost salade.
Kosten € 12,50 p/p

Niet deelnemers aan de stamppotwedstrijd kunnen zich aanmelden voor de stamppotmaaltijd, mondeling  bij het secretariaat of via een mail naar het secretariaat.

De opening wordt opgeleukt door de band “Acoustic Chiefs”.

Vertel het voort!!