Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Hospitality Team zoekt versterking!

Vrijwilligers voor het Semslanden Hospitality Team gezocht!
Golfclub de Semslanden timmert hard aan de weg om bedrijven en groepen naar onze baan te krijgen en met succes!. Zo komen er de Open Golfdagen op 8 en 9 april, is er het NG Open op 16 april en op dit moment hebben we al boekingen voor meer dan 200 personen in diverse groepen over de komende maanden.

Voor al deze kleinere en grotere evenementen hebben wij hulp nodig. De ene keer als wedstrijdleider, dan andere keer om vlaggen op te hangen of beginnende spelers te begeleiden of om Jon te helpen met het serveren van hapjes/drankjes in de baan.

Wij willen graag een team samenstellen van enthousiaste vrijwilligers die ons hierbij kunnen helpen. Lijkt u dit leuk? Meldt u dan aan bij het secretariaat via secretariaat@semslanden.nl

Binnenkort organiseren we dan een bijeenkomst waar we een en ander verder zullen toelichten en afstemmen.

Namens het bestuur,

Jurry Swart