Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Start Jeugdseizoen 2017

Op zondagmiddag 5 maart gaat het Jeugdseizoen 2017 van start!

3B5477DB42AD4861BD71A1E37C614181-2

Klik op de volgende link voor het programma. De jeugdcommissie heeft in samenwerking met de pro’s een mooi programma samengesteld en wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we weer een mooi golfjaar tegemoet gaan.

Groepsindeling
Voor dit jaar hebben we 2 groepen samengesteld op basis van leeftijd en vaardigheden. De pro’s zullen in de praktijk afhankelijk van het aantal aanwezige jeugdleden en de geplande lesinvulling groep 1 verder opsplitsen.

Voor beide groepen worden de trainingen verzorgd door de jeugdcoaches en de lessen door de pro’s. De jeugdcoaches zullen vooral veel tijd besteden aan het spelen op de grote en kleine (par 3) baan en aan het inslijpen van de door de pro’s aangeleerde technieken.

De trainingen en de lessen zullen zoals jullie gewend zijn weer plaatsvinden op de zondagochtend.

Groep 1 Groep 2
11.00 – 12.00 uur 10.00 – 11.00 uur
Ben
Peter
Marlies
Albert
Roàn
Annemarie
Nisha
Sem
Eerde
Herman
Thomas
Jelmer
Gabriel
Guus
Robin
Hero
Mart
Jasper
Mike

 

Jeugdcoaches:
Dennis (coördinator), Peter, Henk
Jeugdcoaches:
Christian (coördinator), Nisha, Peter, Ben

 

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan dien je dit voor de training via een Whatsapp bericht door te geven aan de coördinator van je groep.

De kosten voor de jeugdlessen zullen ook dit jaar weer voor een deel door de vereniging worden gedragen. De eigen bijdrage zal net als vorig jaar € 100,- zijn voor leden van de Semslanden. Dit wordt apart door de pro’s gefactureerd.

De lidmaatschapsgelden voor een jeugdlid bij de Semslanden staan vermeld in bijgaand overzicht.

Lessen en trainingen
Dit jaar worden 18 lessen door onze pro’s gegeven in samenwerking met de jeugdcoaches. De jeugdcoaches zullen dit jaar het accent leggen op het spelen in de baan.

Daarnaast zijn er voor de competitieteams 3 extra pro-trainingen ingepland op zaterdag van 15.00 tot 16.00 uur.

De trainings- en lestijden van de jeugdcoaches en pro’s zijn grotendeels ongewijzigd en starten voor groep 1 om 11.00 uur en voor groep 2 om 10.00 uur. Voor zowel groep 1 als groep 2 duren de lessen een uur.

Let op!
Een aantal lessen/trainingen zijn gepland op een afwijkende dag (zaterdag) en/of tijdstip i.v.m. geplande andere activiteiten (NNO, Competitie).

De golf academie
Via de website www.degolfacademie.nl kan iedere jeugdgolfer een persoonlijk account aanmaken en op deze manier in samenwerking met de pro’s zijn of haar vorderingen bijhouden.

Lijkt je dit leuk, maak dan een account aan, zodat de pro’s hier tijdens de lessen aandacht aan kunnen besteden.

Clubwedstrijden
Vanaf april gaan we in ieder geval 6 Rabbit wedstrijden voor de jeugd organiseren. Iedereen met baanpermissie van de pro’s kan hieraan meedoen!

De jeugdleden met een actieve handicap registratie kunnen ook meedoen aan de Clubkampioenschappen strokeplay over 18 of 9 holes in het weekend van 19 en 20 augustus.

Verder kan de jeugd meedoen met de 6 maandbeker wedstrijden en eventueel de finalematch op zondag 22 oktober.

Alle wedstrijddata staan vermeld in het programma!

NNO-wedstrijden
Ook dit jaar worden er weer diverse NNO-wedstrijden georganiseerd op verschillende banen in Noord en Oost Nederland van april tot en met oktober. Het algemeen klassement van de NNO 2016 is wederom gewonnen door de jeugd van ‘De Drentsche’ en de finale zal dit jaar dan ook weer worden gespeeld op 15 oktober op ‘De Drentsche’ (DG&CC) in Assen.

Jeugd golfweekend
Dit jaar willen we in het laatste weekend voor de zomervakantie (15 en 16 juli) een jeugd golfweekend organiseren. De jeugdcommissie is aan het kijken naar een wat andere invulling van dit weekend. Zodra onze plannen duidelijk zijn zullen we jullie hier uiteraard over informeren.

NGF Jeugdcompetitie
Ook gaan we dit jaar weer met twee teams meedoen aan de NGF Jeugdcompetitie. Dit zal allemaal plaatsvinden in mei en juni. Het eerste team speelt 36 holes en het tweede team speelt 18 holes.

De competitiedata staan vermeld in bijgaand programma.

Ryder cup
Het einde van het reguliere seizoen sluiten we op 19 november af met de Ryder cup. De Ryder cup is een wedstrijd tussen de jeugd, de jeugdcoaches, de ouders en de pro’s.

Winterprogramma
Deze winter is het ons helaas nog niet gelukt om een winterprogramma te bieden, maar dit gaat volgende winter veranderen!

De pro’s hebben onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor het bieden van indoor golf activiteiten en vanaf volgende winter zullen wij hiervoor in samenwerking met de pro’s een programma aanbieden.

Kortom, het belooft weer een mooi golfjaar te worden!  

Met sportieve golfgroet,

De Jeugdcommissie en Pro’s