Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Vrolijke nieuwjaarsreceptie 2017

 Op zondagmiddag 8 januari vond in het clubhuis de traditionele nieuwjaasreceptie plaats. Ruim 75 leden hebben genoten van de gastvrije ontvangst door de nieuwe horecapachter Jon de Lange en zijn team.

Traditiegetrouw herdacht voorzitter Christophe de Jongh allereerst de leden en oud-leden die in 2016 zijn overleden. Vervolgens heette hij alle nieuwe leden welkom en ook onze Klaasje van Gelderen, onze nieuwe parttime medewerker bij het secretariaat.

In zijn terugblik op het oude jaar memoreerde de voorzitter o.a. de ledengroei, de goede cijfers en de uitdagende nieuwe waterafvoeren en vijverhole, waar hij zijn eigen golftas al onder water zag verdwijnen.  In het nieuwe jaar 2017 staan er opnieuw verbeteringen op de agenda, onder andere de verbouwing van het restaurant en verbetering van hole 7 en de par 3 holes.

En… nieuw is dat het bestuur dit jaar samen met de leden extra aandacht wil gaan geven aan het stimuleren van goede omgangsvormen. Dat wil zeggen: positieve acties van leden worden komend jaar maandelijks op de website in het zonnetje gezet. Maar ook extra aandacht voor simpele basisregels als sportief, geduldig en gastvrij gedrag. Geen populair maar wel een belangrijk onderwerp om onze goede naam als gastvrije club hoog te houden.

Tot slot maakte de voorzitter de Golfers van het jaar 2016 bekend (verslag zie verderop). De bijeenkomst werd feestelijk afgesloten met een het heffen van een glas heerlijke Prosecco.

Rieks Paas heeft een leuk filmpje van de bijeenkomst op Youtube gezet.

Een gezond en sportief 2017  !

gvhj

Golfer van het jaar 2016:

 1. Marcel Vervest (10 punten)
 2. Hero Wit (9 punten)
 3. Martin Boelens (9 punten)

Golfster van het jaar 2016:

 1. Minke Gijselman-Lub (22 punten)
 2. Renee Klerks-Amen (16 punten)
 3. Anja de Heer-Witte (5 punten)

Runner up van het jaar heren 2016:

 1. Piet Bijmold (12 punten)
 2. Joram Tromp (10 punten)
 3. Henk Buurlage (8 punten)

Runner up van het jaar dames 2016:

 1. Ina Mennega (15 punten)
 2. Threa Felix (14 punten)
 3. Lidy Brokken (9 punten)

bestuur
Het Bestuur