Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Reiscompetitie

Het waren 2 geweldige dagen………….

Je regelt de afsluitende prijsreis voor de Reiscompetitie halverwege september en wat blijkt: het is geweldig mooi weer. Iets dat je niet hebt kunnen weten op het moment van plannen in maart.

De winnaars van de eerste en tweede categorie mochten een partner meenemen en enkele anderen mochten tegen betaling ook mee. Een formule die in samenspraak met hotel Waldesruh in Hohenging bij Cloppenburg in Duitsland uitstekend werkt.

Spelen op Artlander Golfclub en Vechta Golfclub en een compleet verzorgd arrangement zijn toch prijzen die er mogen zijn.

Het waren 10 prachtige jaren……………..

10 jaar geleden zijn we gestart met de Reiscompetitie. Een paar initiatiefnemers dachten dat het wel aardig zou zijn om met leden van de Semslanden regelmatig op andere banen te spelen. We spelen 1x  per maand op een baan in Noord Nederland en in het noorden van Duitsland.

Met de medewerking van de secretariaten van de verschillende clubs en de diverse horecaondernemers van de golfbanen en de tomeloze inzet van de commissieleden wisten we het voor elkaar te krijgen dat ieder jaar opnieuw een leuk programma in elkaar werd gezet.

 

Goed nieuws. Ook het nieuwe decennium gaat de Reiscompetitie gewoon weer van start.

Alleen zullen een aantal organisatoren niet meer van de partij zijn. Na 10 jaar nemen anderen het organisatiestokje over.

Peter Gijselman, Hans Westendorp zullen nog een aantal kompanen zoeken en de werkwijze voortzetten. Berty Hulshof en Frans Geers die vanaf het begin betrokken waren, nemen afscheid.

We hebben het met veel plezier gedaan maar verschillende omstandigheden maken dat er voor ons een eind aan het feestje komt.

We wensen de mensen die de Reiscompetitie voortzetten veel succes en vooral veel plezier.

Berty en Frans