Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Clubkampioenschap Matchplay 2016

0101

Door het beperkte aantal deelnemers (jammer..) kon bij Heren cat.1 en 2 zaterdag meteen begonnen worden met de kwartfinale. Dames cat.1 kon zelfs zondag direct met de halve finale beginnen.
Spannende wedstrijden zaterdag, waarbij op één flight de beslissing pas viel op hole 19. Zondag was niet minder enerverend, de dames en heren hielden elkaar behoorlijk in evenwicht en vaak werd pas op hole 18 de winnaar bekend. Bij Bob Simons en Peter de Vries duurde het zelfs tot op de 21ste hole!
Peter en Marcel, Renée en Minke,  Frank en Hero gingen vervolgens de finales spelen. Zwaar, na plus-minus 18, en  Peter zelfs 21 holes gespeeld te hebben in het warme, broeierige weer.
Tegen half zes was iedereen weer binnen en op het terras kon Rob Bootsma namens het bestuur de eerste prijs plus bloemen uitreiken aan Minke Gijselman, voor cat.1 Dames, en aan Peter de Vries, voor cat.1 Heren. De eerste prijs cat.2 Heren (Runner Up) was voor Frank Wijmenga. Ook de tweede prijs winnaars, Renée, Marcel en Hero kregen een mooi boeket.
Allemaal van harte gefeliciteerd!

De wedstrijdleiding.

0808ck1 ck2 ck3 ck4 ck5 ck6