Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Mededelingen van de Handicap- & Regelcommissie:

  1. De plaatsingsregel is inmiddels ingetrokken.
  2. Aanvulling op wijzigingen 2016:
    – De jaarlijkse herziening zal worden gehouden eind december van ieder kalenderjaar. Daarbij worden 8 (acht) qualifying- of wedstrijdkaarten in aanmerking genomen. Bij minder dan 8      ingeleverde kaarten in het kalenderjaar: dan wordt het aantal aangevuld met kaarten uit het voorgaande kalenderjaar.
    – Boven handicap 36 wordt de handicap alleen verlaagd en niet verhoogd. Maar als gevolg van het resultaat van de in het kalenderjaar ingeleverde kaarten kan het zijn dat de exact handicap ook boven de 36 wordt verhoogd.

Hein Pannekoek,
H&R Commissie, 7 maart 2016