Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Bestuurswijzigingen

Nico Janssen
Karst Hoogsteen
Karst Hoogsteen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Secretaris Betsy de Boer en penningmeester Ru Cleveringa hebben afscheid genomen van het bestuur van de Vereniging. Betsy wordt opgevolgd door Marijke Otten. Marijke was al tweede secretaris en is dus al goed ingewerkt. Ru wordt opgevolgd door Nico Janssen. Nico is nu al commercieel directeur van de BV Golfsport Semslanden. Nico kent de club van binnen en van buiten. Hij krijgt de portefeuille financiën erbij waardoor alle geldzaken van de Vereniging en BV onder één bestuurder vallen. Tot slot heeft de ALV ingestemd met de benoeming van Karst Hoogsteen als nieuw bestuurslid. Karst was al voorzitter van H&R commissie. Karst krijgt in het bestuur de portefeuille baanonderhoud. Karst is een ervaren bestuurder en heeft ruime ervaring met onderhoud van golfbanen. Betsy en Ru bedankt voor jullie inzet. Nico en Karst succes met jullie pittige portefeuilles.