Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Jeroen Stevens bezoekt Semslanden

Woensdag 28 oktober bezocht Jeroen Stevens, directeur NGF, in het kader van zijn tweejaarlijks “rondje langs de velden”, onze golfclub. In aanwezigheid van het bijna voltallig bestuur werd hij op de hoogte gebracht van alle wel en wee.

In het kader van ons 30-jarig jubileum in 2016 heeft het bestuur formeel verzocht een NGF-wedstrijd van statuur te mogen organiseren. Jeroen Stevens zegde toe zijn uiterste best te doen om dit op korte termijn te bevestigen. Na een levendige discussie over een groot aantal interessante onderwerpen en en het geven van een aantal zeer bruikbare adviezen, werd de bijeenkomst na twee uur afgesloten met de bezichtiging van onze nieuwe par-3 holes gevolgd door de lunch.stevens-1