Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Familietoernooi 2015 heel geslaagd

Een geslaagd evenement, waarbij het weer een goede bondgenoot was !

Deze jaarlijkse wedstrijd, ooit genaamd “Ouder-Kind”, wordt in voorronden landelijk gespeeld op verschillende clubs. Ieder koppel legt € 20,– in ten behoeve van het goede doel van dit evenement: het Lilianefonds. Onze recette was ditmaal € 560,00, dat deze dagen wordt overgemaakt naar de NGF.

Met 56 deelnemers, waarvan 18 gastspelers, waren 28 koppels ingedeeld van verschillende pluimage: vader en zoon, moeder en dochter en echtgenoten, zowel uit onze eigen club als van verre.
De strijd ging in twee lijnen: greensome netto en bruto stableford. Prijzen waren ter beschikking gesteld door de NGF.

De scores staan in detail vermeld bij de wedstrijduitslagen op deze site. De winnaars in de bruto lijn gaan op voor de NGF-selectie voor de landelijke finale op zondag 4 oktober 2015, waarin de landelijk beste 36 koppels uit de voorronden meedoen. In ons geval zijn dit Richard en Benjamin Paul met een score van 23. Gefeliciteerd en veel succes!

Richard en Jo

Alle flights staan op de foto! Klik hier.

De wedstrijdleiding is van deze dag ook wijzer geworden nu bleek dat bij de prijsuitreiking in de bruto-score een fout was gemaakt, waardoor prijzen niet in de goede handen vielen. Met de vermeende en echte winnaars is dit met excuses opgelost.

Volgend jaar een nog grotere opkomst !

De wedstrijdleiding,
Linda en Sietze Tempel.