Openingstijden en meer

Brasserie de Semslanden

Openingstijden

U kunt onze gezellige Brasserie zeven dagen per week bezoeken. Iedereen is welkom om bij ons in het vernieuwde restaurant of op ons fantastische terras met een panorama view over de Hondsrug! Wij zien u graag!

Van 1 oktober t/m 31 maart zijn wij ’s ochtends vanaf 9.30 uur geopend.

Van 1 april t/m 30 september zijn wij dagelijks geopend vanaf 9.00 uur.

De sluitingstijden zijn variabel en worden aangepast aan wedstrijden en/of evenementen.

* In de winter geldt de regel: als de baan gesloten is vanwege weersomstandigheden, is de Brasserie alleen geopend als er lessen gegeven worden of anders is aangegeven op de website.

Keuken

Onze keuken is van 1 april t/m 30 september dagelijks geopend van 12.00 tot ca. 20.00 uur. Van 1 oktober t/m 30 maart is de keuken geopend voor lunch, plate-gerechten en bittergarnituur. Wilt u met een groep dineren in ons restaurant reserveer dan via brasserie@semslanden.nl of bel naar 0599-565353.

Onze lunch- en dinerkaart biedt verschillende mogelijkheden: van heerlijke broodjes, bittergarnituren, plate-gerechten tot superverse maaltijdsalades.

Daarnaast bieden wij regelmatig gerechten buiten de kaart om. Daarover informeren u graag.

Catering

Wilt u thuis of bij u op de zaak genieten van een lekker buffet, walking diner, borrelhapjes of een complete BBQ, dan bent u bij De Brasserie aan het juiste adres! Of wat dacht u van een uitgebreide high tea, high wine of walking dinner? We verzorgen het graag voor u! Verras uw vrienden, kennissen of zakelijke gasten. Op onze cateringsite staat uitgebreidere cateringinformatie: www.noordhostcatering.nl of stuur een e-mail naar info@noordhostcatering.nl.

Uiteraard kunt u ook gezellig naar Brasserie de Semslanden komen, zodat ik (Jon de Lange) samen met u onder het genot van een heerlijk kopje koffie geheel vrijblijvend uw wensen en voorkeuren kan bespreken.

De brasserie

Wilt u een feest geven of een gezellige dag organiseren voor vrienden, familie of kennissen? Onze sfeervolle Brasserie stellen we graag kosteloos beschikbaar voor u. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken om uw verjaardag, familiedag, huwelijksjubileum of een andere aangelegenheid tot een succes te maken. We kunnen het volledig naar uw smaak en wensen invullen!

Huisregels

Brasserie de Semslanden heeft slechts twee huisregels:

* We bedienen u graag, daarom zijn zelf meegebrachte consumpties niet toegestaan in de Brasserie of het terras.

* Honden en overige dieren zijn welkom op het terras, maar houdt u alstublieft rekening met onze andere gasten.