Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

OGD

Beste spelers van “onze” OGD wedstrijd en alle niet-spelende OGD donateurs,

3 Juni 2024 is de traditionele jaarlijkse Old Grand-Dad club wedstrijd weer gespeeld, gelukkig in goed weer. Deelname kon namens de wedstrijdleiding wel iets meer zijn geweest, vooral aangezien onze vorige clubconsul Frans mij verzekerd had dat er toch wel meer dan 50 deelnemers elk jaar hebben meegedaan. Waarom dit jaar wat lager…?? De huidige wedstrijdleider zal zich dat terdege gaan afvragen. Zal proberen de stimulans voor de deelname voor het volgend jaar nog wat uitgebreider en steviger te doen. Maar met Frans zijn jarenlang opgebouwde ervaring, heb je natuurlijk niet alle kneepjes direct onder de knie als eerste jaarling..(!!) Maar 15 jaar clubconsul voor de OGD……Ik red dat zeker niet.. Maar …namens de Stichting Old Grand-Dad nogmaals de hartelijk voor al je inspanningen, die je voor deze stichting hebt gedaan… Groots..!

……Nu maar weer verder met het verslag van de wedstrijd. De afwikkeling van de inleidende en afrondende speeches en het verslag van de uitslag van vanmiddag was natuurlijk ook “geen 100 %”. Zal zeker een gedegen zelfreflectie moeten gaan uitvoeren over mijn activiteiten van de wedstrijdvoorbereiding en -afwikkeling !!

Hierbij nogmaals wel vermeld en natuurlijk de hartelijk dank  (!) voor de sponsoring die voor deze wedstrijd is gedaan, te weten:

VMC (Gert zijn vrijdagmiddag competitie)

Proshop

Brasserie Gc de Semslanden, cq Teuben Catering BV

En … GC de Semslanden

Maar goed om iedereen toch op een goede manier nog te informeren over de uitslag en dus dat een ieder zijn plaats in de ranglijst kan terugvinden, hierbij de formele uitslag, nadat de scorekaarten door onze expert van het Egolf4U systeem Hans Speller,  weer op een ordentelijke manier zijn aangepast… Hans dank..!! Hierbij ook ter notificatie dat de score van Rolf Veneboer, waarbij de Hondsrug ..Boerveen verkeerd in het systeem vermeld was, is omgezet. Hetgeen resulteerde in een aantal Stableford punten van 38 ipv de genoemde 39. Maar Rolf, je plaats op de ranglijst heeft hier niet onder geleden. De absolute topper echter van vandaag was Jan Friezema met een verbluffende 43 stfrd ptn.Jan uitstekend gespeeld en nogmaals proficiat ….!! Echter aangezien deze wedstrijd qualifying was,  zal deze score zeker op je huidige handicap een verandering hebben bewerkstelligd.!!

Dan nog de mededeling dat de eerste 5 van de ranglijst ook zijn uitgenodigd voor de regio wedstrijd op de GC de Hooge Graven in Ommen op 15 juli aanstaande. Aangezien Rolf Veneboer reeds had aangegeven dat hij wegens vakantie elders, niet aanwezig kan zijn zal nummer 6 zijn plaats mogen innemen Graag zie ik dan ook dat de volgende personen even aangeven (per mail !) of zij wel naar deze regiowedstrijd kunnen gaan, zodat ik de wedstrijdleiders in Ommen hierover kan inlichten wie zij van de GC de Semslanden kunnen verwachten. Details van de wedstrijdtijd volgt dan zsm.

 

  • Jan Friezema
  • Piet Knollema
  • Roelof Jans
  • Roelf Wessels
  • Jo de Wit

Tot slot ….het was mij toch een zeer grote voldoening om op te merken dat we dit jaar, ondanks de reeds gememoreerde aantal wedstrijddeelnemers, inclusief de niet spelende donateurs, een “mooi” bedrag van meer dan 1500 Euro aan donaties hebben bijeengebracht voor HET GOEDE DOEL en dat er ook nog een aantal een donatie hebben toegezegd, maar administratief nog niet hebben afgewikkeld..

TOP en namens de OGD stichting hartelijk dank.

Ik zal zeker nog t.z.t. informatie verstrekken aan welke goede doelen dit jaar het landelijk bijeengebrachte bedrag aan donaties is / wordt besteed..  !!

Nogmaals dank…namens de OGD stichting

Hartelijk groet

Alidus Smith, eerstejaars clubconsul en “nog steeds” in opleiding..!!